microreve     TwitterVisite-nos no FACEBOOK    

С въображение и стил за Вашите подове, стени и мебели!

 
 
 
Начало
За Нас
Услуги
Портфолио
Контакти
Партньори
Новини
 
 

Обслужване

Обърнете се към нас, за да Ви препоръчаме сертифицирани фирми и специалисти, преминали нашите обучения.

Микроцимент на пода

Микроцимент върху нова подова замазка или друг вид основа е безспорно решение, което придава висока естетическа стойност на всяко пространство, било то жилищно или търговско. Липсата на фуги го прави подходящ за всяка индустрия, а у дома създава чувство за чистота и пространство.

Микроцимент върху керамика

Микроциментът прилепва еднакво добре върху всеки вид плочки, независимо дали са порести или не. Той е перфектното решение на пазара за реновиране на бани, кухни, спални, дневна, стаи, стени. На снимката виждате резултатът от нашата работа в 30 годишна баня, където нанесохме микроцимента директно върху старите повърхности.

Микроцимент върху стени

Абсолютно всяка повърхност може да бъде покрита с микроцимент, но преди да започнете Вашия проект, винаги се консултирайте със специалисти, преминали нашите обучения.

Микроцимент в банята

Безспорно едно от най-добрите решения за Вашата баня. Микроциментът е водонепропусклив, не задържа замърсявания, има добра топлопроводимост и е много приятен на допир. Много подходящ за подово отопление.

Микроцимент върху мебели

Това е една от най-сложните и интересни области на приложение на микроцимента. С въображение и опит могат да се постигнат наистина впечатляващи резултати.

Този бар от MDF е изработен по поръчка за нашите клиенти, след което е напълно покрит с microreve F. 


Микроцимент в градината

Микроциментът е чудесен избор за Вашите мебели в градината и на открито. Може да бъде използван за пейки, маси, столове, саксии...Благодарение на неговата устойчивост той няма да промени цвета си от слънцето и дъждовете, нито да се напука от ниските температури през зимата.

С Microreve може да се апликира всяка повърхност, при условие че е статична и не съдържа влага.


Микроцимент за басейни

Безспорно една от най-важните приложения на Microreve. Имате свободата за цветове, форми и дизайн – от изненадващи и смели решения до напълно изчистена и минималистична визия. Изборът е Ваш!

Микроцимент за бизнеса

Добрата визия на Вашия офис, магазин или ресторант е от ключово значение за Вашия успех. Освен че ще впечатлите Вашите партньори и клиенти с неповторим дизайн и уютна атмосфера, с Microreve ще си подарите издържливи и лесни за подържане подови настилки и стени. Те са устойчиви на надраскване, не попиват замърсяванията и се почистват изключително лесно.

 

 
 

НОВИНИ

Пунктовете за продажба

Портфолио

       
microreve 2015       powered by: FORMAWEB Formaweb